Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Semestra i Grekland

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #13  
Gammal 2006-05-28, 21:37
Gita Gita är inte uppkopplad
 
Reg.datum: mar 2005
Ort: Järfälla
Inlägg: 1 429
Standard Sv: mattips för kokvrån

Kom på en sak... vi brukar ta med oss en mjuk kylväska med ett par kylklampar för att vi skall kunna ha med oss kylda drycker och vatten på stranden. Och eftersom köttpålägg (skinka, korv etc) är väldigt dyrt i Grekland (dyrare än här hemma) så har jag tagit med lite rökt skinka, påläggskorv etc eftesom väskan ändå skall med. (Och yngsta sonen blir så glad....)

Så varför inte ta med det som är dyrt i Grekland, men som man kan laga frukost/lunch av = rökt skinka, några paket bacon, lufttorkad skinka?
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 11:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT