Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #6  
Gammal 2006-07-22, 10:02
Eva Ls avatar
Eva L Eva L är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 8 008
Standard Sv: Spenatpaj

Även om du tar mer än 100 gr fårost kan du använda lite keso. Det gör pajen lite krämigare. Keson saltar du lite och tar lite peppar i. Blanda ihop med fårosten. Jag har inte gett några mängder salt utan det bör du smaka av. Eftersom osten är salt behövs inte så mycket salt.

För den som inte gillar fårost blir det gott med enbart spenat och keso.
Det går även att använda den här fyllningen till vanlig paj gjord på ex 3 dl vetemjöl, 100 gr smör och 3 msk kallt vatten. Då ska pajskalet förgräddas ca 10 min och pajen gräddas i 200-225 gr ugnsvärme.

Lycka till med pajbaket.

Eva
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 19:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT