![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Jag har ju lyxen att jobba på ett grekiskt matföretag så jag äter i stort sätt samma sak här hemma som jag gör i grekland.
Tex: En skiva bröd med fetaost och fikonmarmelad. Några skivor stekt halloumi med grekisk olivolja ringlad över. En kopp kaffe. Det är standardfrukosten. Brukar alltid ha kommit någon före mig som lagat halloumin, så det slipper jag oftast ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Hemma: Havregrynsgröt med krossade linfrön, valnötter och russin och minimjölk och med en stor klick grekisk honung på!(just nu använder jag honung från Spilli på Kreta, och den är så god!)
Ett glas färskpressad juice och två Falurågrut med Kalles randiga! I Grekland: Färskt bröd med feta, olivolja och gurka, en yoghurt med frukt och ett glas juice. Om jag äter frukost ute så blir det yoghurt med frukt och honung. Går för övrigt alltid upp ett par kilo när jag semestrar i Grekland...för mycket fetaost och friterat antar jag... |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|