Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Ordet är fritt

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #6  
Gammal 2007-04-22, 09:35
Admirala Admirala är inte uppkopplad
Avslutat medlemskap på egen begäran
 
Reg.datum: apr 2005
Inlägg: 2 620
Standard Sv: Well done

Omelett og andre eggeretter er vanlige i det libanesiske kjøkkenet. Her en en oppskrift jeg fant på inmamaskitchen.com. Og det ser jo riktig godt ut! Det var nok ikke denne varianten du fikk, Arne:

Oven-Baked Omelet (Lebanese)

1 small onion, finely chopped
1 teaspoon salt
1/2 teaspoon allspice
1/4 teaspoon black pepper
1/2 bunch parsley leaves, finely chopped
1 zucchini, grated
1/4 green bell pepper, finely chopped
6 eggs
1/2 teaspoon red-wine or grape vinegar
1/4 cup water
4 tablespoons all-purpose flour
1/2 teaspoon baking powder
1 tablespoon nonfat dry milk
Vegetable oil
4 tablespoons dried bread crumbs
4 tablespoons mozzarella cheese, grated

METHOD

Mix salt, allspice, and black pepper. rub onion in spices, coating thoroughly. Add vegetables and parsley and mix again.

In a separate bowl, mix eggs with vinegar and water. Add flour, baking powder, and dry milk. Mix well. Pour over vegetables and mix again.

Grease a 13x9-inch baking dish with oil. Sprinkle dried bread crumbs on pan. Pour egg mixture in and sprinkle cheese on top. Bake in a preheated oven (475) for 20 minutes or until top is golden brown.

Serve hot with Fattoush or Tabbouleh.

Serves: 4

TIP: You can replace 1/4 cup water and 1 tablespoon nonfat dry milk with 1`/4 cup fresh skim milk.
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 10:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT