![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
OHHH!!
Tack för det båda två!! Är LUGNAD!! Men....för att vara helt säker innan jag åker tänkte jag anteckna ner detta, och förresten vad ska det stå på menyn om det är nötkött, är det bara stifado då? Get äter jag gärna, fast lamm är väl mörare? ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Kanin är kouneli, get är katsiki. Get är jättemört, däremot kan det vara väldigt fett = mycket att skära bort.
|
#3
|
|||
|
|||
![]()
VAD gjorde man utan Kalimera?!
![]() ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Fick nya, spännande matupplevelser
![]() ![]() Kanin och get är naturligtvis mycket roligare än nötkött ![]() |
#5
|
|||
|
|||
![]()
Hi,hi!! Roligare kanske...för den som såg min min om jag fått veta att jag ätit kanin...det hade hörts på mils avstånd...jag LOVAR!!
![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]()
kanske svälta ihjäl på resan....
![]() ![]() ![]() fy bubblan va hungrig man blir av att läsa den här tråden....... måste nog köra en gyrostallrik på lunchen imorgon! Men det e väl så här oxå att maten ( och vinet o allt..) smakar så mycket bättre i rätt miljö! |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|