Mamma Mia 2. Here We Go Again!

Mamma Mia 2. Here We Go Again!



Filmen Mamma Mia spelades in på Skopelos och Skiathos år 2007. Filmen hade premiär 2008 och blev en världssuccé. Nu - tio år senare - ska en uppföljare spelas in. Filmen heter Mamma Mia 2. Here We Go Again!

ABBA står för musiken även denna gång. Det blir några favoriter från Mamma Mia 1, men merparten av låtarna var inte med i första filmen.

Benny Andersson och Björn Ulvaeus är med som producenter även i denna film, och flera av skådespelarna är också med, bland annat Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan och Colin Firth. Stellan Skarsgård är inte med denna gång.

Mamma Mia 2. Here We Go Again! spelas in på ön Vis i Kroatien sommaren 2017, och har premiär 2018. Anledningen till att filmen inte spelas in i Grekland har tydligen med skatter att göra. Av någon outgrundlig anledning kunde/ville Grekland inte erbjuda samma ekonomiska villkor som Kroatien gjorde.

Även om filmen spelas in i Kroatien utspelar sig filmen på den fiktiva ön Kalokairi, som ligger i Grekland, och som i min värld heter Skopelos.

Läs om Mamma Mia 1 här »

Läs om Skopelos här »

Läs om Skiathos här »

Agios Ioannis på Skopelos hade en stor roll i Mamma Mia 1.

Agios Ioannis på Skopelos hade en stor roll i Mamma Mia 1.





Startsida »

Forum »

Cookies »

E-guider »

Boka hotell »

Facebook »

Kalispera »

Picturesfromgreece »

© 1997-2017 Janne Eklund/Kalimera | Kalimera fyller 20 år 2017!