Det blåser på Naxos

Morgonen började med att vi flyttade till Studio Ioanna som ligger mittemot Hotel Agios Prokopios. Vi har utsikt mot vårt gamla rum. Under resan har vi fotograferat samtliga rumsutsikter, när vi kommer hem ska vi lägga ut bilderna på Kalimera. Det är en blandad kompott, allt från väggutsikter till havsutsikter.

Vi hade tänkt resa vidare idag, men vi kunde inte bestämma oss för vart vi skulle åka. Småkykladerna låg bra till, men det hade börjat blåsa så det kändes lite osäkert att åka dit. Vi lät den fortsatta resan vila ett tag och arbetade i stället.

Arbeta på Naxos.

Sämre kontor kan man ha.

Efter lunch åkte vi in till och kollade hur båtarna gick. Vi bestämde oss för att åka till Iraklia nästa dag, med Express Skopelitis. Om vädret inte försämras vill säga. Skopelitis är inte kul att åka med när det blåser.

Tidtabell i Naxos stad.

Iraklia väntar på oss.
Alla greker vi pratat med avråder oss från att åka, det har börjat blåsa rejält, och det ska bli i värre i morgon säger alla. Just nu viner vinden utanför vårt fönster. Vi hör vågorna slå mot land, fast att vi bor en bit från stranden. Så här såg det ut vid Agios Prokopios beach ikväll.

Agios Prokopios. Naxos.

Det var inte många på stranden på grund av den hårda vinden.

Trots alla vädervarningar tänker vi åka i morgon. Vi känner att vi vill vidare. På kvällen satt vi på vår balkong och spelade tavli. Där märkte vi inte av ovädret, och kanske var det därför vi lite kaxigt bestämde oss för att åka med Express Skopelitis nästa dag.

Studio Ioanna. Naxos.

Kvällsutsikt från vår balkong på Studio Ioanna.

« Föregående dag | Startsidan | Nästa dag »

Naxos på Kalimera » | E-guide om Naxos »


Startsida »

Forum »

Cookies »

Boka hotell »

E-guider »

Facebook »

Instagram »

Kalispera »

Picturesfromgreece »

© 1997-2017 Janne Eklund/Kalimera | Kalimera fyller 20 år 2017!