Visa ett inlägg
  #5  
Gammal 2008-08-27, 10:08
Frappes avatar
Frappe Frappe är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Ort: Norra Sthlm, Nea Makri/ Nea Pendeli Athens Grekland
Inlägg: 1 712
Standard Sv: Grekiska recept

Citat:
Ursprungligen postat av Anna Pernilla Visa inlägg
Ja Herre Gud där ser man.... Men skall man oavsett inte salta auberginer? Är det för jag aldrig äter de jag fått för mig
det..

Jag gör Melitzanosalata på stora auberginer som man prickar hål i och lägger i ugnen på 200 g ca 1 tim, väl inoljad form. Skinnet ska "skrumpna" sen låter du de svalna tar bort skalet och fröna, kör i matberedare med vitlök, häller i olivolja och vinäger, lite socker och salt o peppar. kör tills du får den konsistens du vill ha. Lägg upp i en skål och lägg över lite persilja.

camilla
Svara med citat