![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
Hej! Igår såg jag Saganaki ost i små paket i ostdisken på affären. Det är ju så himla gott att beställa in när man är i Grekland (åker på måndag och stannar 3 veckor,jippiie).
Hur lagar jag Saganaki sjäv? Vore kul att prova. /Jeanette |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Skär i skivor...vänd i ströbröd ,mjöl och ägg.Stek i olja ...ellerom Du har fritös...fritera.Pressa citron över..
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Du kan också göra en frityrsmet och fritera i olja. Det går bra att använda en vanlig kastrull. Sonen friterade både zucchini och kalamares till en kailmerafest förra året och det blev supergott.
Eva |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Tack till er båda för svaret. Då blir det till att försöka sig på detta på söndag, då vi ska ha "grek.middag".
/Jeanette |
#5
|
|||
|
|||
![]()
Jag steker rätt upp och ner i olivolja tills det blir en gyllenbrun yta..äter med citron till..Ingen smet alls alltså!..och det är jättegott!!
![]() ![]() |
![]() |
|
|