![]()  | 
	
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
||||
		
		
  | 
||||
| 
		
	
		
		
			
			 
			
			Hej ! 
		
		
		
		
		
		
		
		
	
	Bodde sista natten innan hemresan på hotell med "inkl. frukostbuffé" !Mycket bra standard på allt utom dom "kokta" äggen ! Finns det ngn här på forumet som ej fått gröna hårdkokta, icke dagsfärska ägg ? Det är en enligt mig mening en mycket sällsynt vara ! Bodde en gång på Kreta inl. frukost.... samma historia, flera dagars gamla ägg ! (Varje morgon) Vid av mig klagomål....värdinnan ut med armarna och sa "Kee" ? afto inne freska !   Har upplevt samma sak på hotell i Athen . Nu undrar jag, är det likadant på alla frukosthotell i Grekland ? Om Grekerna fixar kokta ägg hemma, koker dom äggen typ 15 min. och serverar dom 2-3 dgr efter när dom blivit gröna ? Om i så fall, var har dom skaffat denna "äggkultur" ifrån ?   Köper man ägg i affären , får man färska, fina, gula ägg ! Mvh Tom ( som skall undvika äggen på hotellen i Grekland )  | 
		
  | 
	
		 |