Citat:
Ursprungligen postat av Arne
Recept? Jag kan tänka mig att efterfrågade recept på grillad bläckfisk finnes att hämta på närmaste däckverkstad där man vulkaniserar gamla bildäck. Doften förmenas vara densamma, konsistensen likaså.
Häpp!
Arne
|
Citat:
Ursprungligen postat av lars
Nu råkar det ju vara så här Arne, att bläckfisken inte är grillad, ............
lars
Kriti stin kardia mou
|
Arne, tänk så mycket sköna stunder du har kvar framför dig när du väl öppnar dina sinnen för lite udda kulinariska upplevelser (minns jag rätt från tidigare tråd så har du också kvar att upptäcka surströmmingens förtjänster).
Vad gäller bläckfiskrätten på bilden så dristar jag mig att påstå att den alls icke avger någon doft av bränt gummi enär den inte är grillad. Höj nu ribban och klyv ett krus vitt med kära Birgitta och ge till det bläckfisken en chans.

Jag dristar mig att gissa att fisken på bilden som sagt är marinerad och då är den (möjligen något mera finhackad) mycket njutbar i såväl doft som smak.
Lars, är det marinerad bläckfisk eller ..........?

Mats