![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Tack för tips o länkar
![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Något som är väldigt gott är att skiva ner solmogna persikor eller aprikoser i yoghurten. Toppa med lite god hackad grekisk mandel, pistage eller andra nötter. Ringla sen över lite grekisk honung och du har en riktigt smaskig rätt. Annat gott i yoghurten är att skära ner bitar av apelsin och toppa med granatäppelkärnor och några blad av mynta. Till det här älskar jag att dricka grekiskt bergste med lite honung i så gillar du grönt te tycker jag att du ska prova den kombinationen. På Naxos har jag druckit väldigt gott bergste.
Eva |
#3
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Njuter av en direkt importerad persika
![]() ![]() Lolis |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Både Delta och Fage gör Xinogalo den är mer som våran lättfil. God tycker jag ialla fall
![]() Camilla |
#6
|
|||
|
|||
![]()
Det blev hederlig gammal mjölk till flingorna
![]() |
#7
|
|||
|
|||
![]()
Gammal mjölk -surmjölk-filmjölk?
![]() |
#8
|
|||
|
|||
![]()
Visste det skulle komma
![]() Det blev vanlig mjölk, som inte nått sin bästa före datum ![]() |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|