![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Något som är väldigt gott är att skiva ner solmogna persikor eller aprikoser i yoghurten. Toppa med lite god hackad grekisk mandel, pistage eller andra nötter. Ringla sen över lite grekisk honung och du har en riktigt smaskig rätt. Annat gott i yoghurten är att skära ner bitar av apelsin och toppa med granatäppelkärnor och några blad av mynta. Till det här älskar jag att dricka grekiskt bergste med lite honung i så gillar du grönt te tycker jag att du ska prova den kombinationen. På Naxos har jag druckit väldigt gott bergste.
Eva |
|
#2
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
#3
|
||||
|
||||
|
Njuter av en direkt importerad persika
och Meze Yoghurt stör några pumpa & solrosfrön över ![]() Lolis |
|
#4
|
||||
|
||||
|
Både Delta och Fage gör Xinogalo den är mer som våran lättfil. God tycker jag ialla fall
oftast halv liter förpackningar i tetra eller plast.Camilla |
|
#5
|
|||
|
|||
|
Det blev hederlig gammal mjölk till flingorna
|
|
#6
|
|||
|
|||
|
Gammal mjölk -surmjölk-filmjölk?
|
|
#7
|
|||
|
|||
|
Visste det skulle komma
![]() Det blev vanlig mjölk, som inte nått sin bästa före datum
|
![]() |
|
|