![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Verkar som att en del här i tråden kan äta 4-5 personer för 35-40 euro, medan andra lyckas med samma sak på endast 2 personer.
Slutsatsen som jag drar är att den största skillnaden inte beror så mycket på vilken ort eller taverna vi besöker utan mest på vad vi lyckas stoppa i oss. Våra vänner Arne och Birgitta rapporterar ju löpande om vad de äter/dricker och om notor för 2 personer som slutar på 15 euro. Tycker att även det bekräftar min slutsats. ![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Det er jo nettopp det - at et hovedmåltid kan koste så lite som ca 5 euro (hos nettopp dem d u nevner rapporteres vel gjerne om vin i tillegg) - har jeg aldri noen gang erfart selv. Selv utenfor sesongen høres dette ut som 'gi-bort-priser'. For noe må det jo koste med innkjøp og alle andre driftskostnader.
Senast redigerad av malou den 2013-09-29 klockan 23:16. |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|