Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #2  
Gammal 2007-09-27, 10:05
Admirala Admirala är inte uppkopplad
Avslutat medlemskap på egen begäran
 
Reg.datum: apr 2005
Inlägg: 2 620
Standard Sv: Pastisio

Vet ikke om dette hjelper, for jeg bruker ikke oppskrift og har dermed ikke mål. Men slik lager jeg pastitsio:

Stek 2 hakkede løk og ca 1 kg lammedeig (eller biffdeig) i olje til det brunes. Ha oppi et vinglass med vin (hvit eller rød), og kok til vinen fordamper. Tilsett en liten boks tomatpuré (3 - 4 spiseskjeer), 1 buljongterning (kraft), oregano, laurbærblad, kanel, salt og pepper. Ha oppi litt vann og kok i minst 1 time, sausen skal være tykk, men ikke tørr.

Legg litt kokt makaroni i bunnen på et smurt, ildfast fat. Hell kjøttsausen oppå, og oppå den igjen har du et lag til med kokt makaroni. Hell over en tykk hvit saus (bechamel) som du har tilsatt litt muskat samt 2 - 3 egg.
Øverst et lag revet ost eller revet ost blandet med tørre brødsmuler.

Stek ved 175 grader i en time, og la formen hvile i ca ett kvarter før dere spiser.
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 17:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT