![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Jag har ätit en himmelskt god Stifado gjord på nötkött på Kreta i Ag. Apostoli.
Kommer inte ihåg namnet på restaurangen men den ligger till vänster, en liten bit in om man går den gatan ner som leder fram till Taxi-stationen. Restaurangen har även entré från stranden. Någon som vet vilken jag menar? // Helén |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Stifadon blir också bra med älgkött.
Ypsilon, som prövat både nöt och älg. |
#3
|
||||
|
||||
![]()
I grekiska originalrecept är det kaninkött i Stifado...enligt min mening är det ingen riktig stifado utan kaninkött.
![]() Yanna |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Jag tror aldrig jag ätit kaninkött om det inte varit kanin jag fått när jag ätit stifado i Grekland, men smaken har varit nötkött mört o fint. Känner man en klar skillnad på nöt o kanin??
|
![]() |
|
|