![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Avli åt jag några gånger på i början av 90-talet. Underbart gott då. Annars tror jag att mång av mina favoriter från den tiden har stängt igen men det har säkert dykt upp mycket annat bra. Pratade O`Fotis minnen med en bekant häromdagen och vi började nästan yra över deras örtträdgård, killingen och de solmogna persikorna. Allt garanterat ekologiskt från egna odlingar men det är bara historia nu för stället finns inte kvar sedan länge.
Eva |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Hej..
![]() När jag läste här blev jag inspirerad att söka på Agrimia restaurant. Är den lika bra idag som den var för sådär 10 år sen när jag var där sist? Eller om det var ännu längre sen. Då hette ägaren Yannis nånting.. En trevlig man som berättade att han börjat sin bana i USA. Tjänade ihop en del pengar där. Flyttade hem och öppnade eget. Sen jobbade han upp den från en enkel taverna till restaurang. Och vad stolt han var när han visade oss sin stora fläkt på uteserveringen som vispade runt luften i sommarhettan. Och en fråga till. Vad finns idag för tavernor/restauranger att rekommendera i Rethymnon? //Monica |
![]() |
|
|