![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
Har ni lagt märke till att i ALLA pastarecept står: "Koka spaghettin enl.anvisningarna på paketet". Och det står alltid FÖRST i receptet!Varför???
Alltså, alla som kan NÅNTING om matlagning, vet att man måste börja med såsen/tillbehören och därefter koka spaghettin. |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Det är därför att i Sverige ska allting gå så snabbt. Typ 20 min, så ska middan vara klar.
En äkta bolognese ska puttra i 2-3 timmar. Sen kokar man spagettin. /Netwolf |
#3
|
||||
|
||||
![]()
...för så vitt man inte kan göra som jag: köper massor av "matlagningstomater", = övermogna, mycket billigare och vad annat jag vill ha i såsen , och gör en jättegryta med sås. Fryser in i lagom stora förpackningar. Vips - klart med eller utan tillsatta köttrester. Här i Grekland finns det ju så här års oerhört mycket tomater så priset går ner.
|
![]() |
|
|