Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #14  
Gammal 2008-10-24, 21:04
Eva Ls avatar
Eva L Eva L är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 8 008
Standard Sv: Lasagna

Det går att laga lasagne nästan i vilken form som helst så visst kan du ta långpannan om inget bättre finns till hands. Sälv skulle jag ta en form med något högre kanter än långpannan och göra två istället. Jag gör också som Peter och använder muskot och vitpeppar samt några andra kryddor. Kanel är numera obligatoriskt i alla mina köttfärsrätter så den finns med på ett hörn. Gillar också att varva osten som jag också håller igen lite på. Resultatet blir ändå väldigt bra. Jag bryner löken och grönsakerna i en blndning av olja och smör och jag skulle aldrig drömma om att använda den stora mängd olja som finns i många grekiska recept. I Ulfs recept var dock inte mängden så farlig. För mycket olja kan förstöra de flesta maträtter. Fetaost passar också bra att smula i såsen.

Eva
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 02:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT