Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #2  
Gammal 2009-05-02, 09:52
anoula
Gäst
 
Inlägg: n/a
Standard Sv: Lamm i "Augalomono", egg og citronsaus

Citat:
Ursprungligen postat av sven.kriti Visa inlägg
Kan noen komme med andre ideer - synspunkter om augalemono?
Jag brukar ha avgolemono i grekisk kycklingsoppa enligt svärmors recept - fantastiskt gott!
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 23:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT