![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Hejsan
vi brukar räkna med runt 10-15 euro/person. Då tar vi aldrig en förrätt var utan vi kanske tar in 2-3 förrätter på 5 personer och lika många varmrätter+kanske 2 sallader. vi dricker öl/läsk+alltid vatten eller möjligtvis husets vin. Vi brukar ta dagens rätt d.v.s långkok eller liknande. Ta in flera rätter, ställ på mitten och alla äter från alla fat. Billigt och gott. Vid en födelsedagsmiddag på Rhodos för två år sedan betalade vi 90 euro för åtta personer. Det är urbilligt att äta gott i grekland men aldrig i "hamnen" dit alla turister går utan på bakgator. Lycka till! Åse |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Grekerna själva äter ju så....beställer in flera rätter och äter från samma fat eller lägger över på egen assiett. När vi gjort så på en del ställen så stirrar folk, d.v.s. turister, men bra mycket billigare blir det och mätt blir man, för det mesta är det jätteportioner man får.....
![]() |
![]() |
|
|