Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #2  
Gammal 2005-09-04, 16:10
Arnes avatar
Arne Arne är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Ort: Umeå
Inlägg: 4 702
Standard Sv: Hur ofta..

Hustru Birgitta är en pärla i alla avseenden, men särskilt duktig i matlagning!!

Jag har kunnat förmärka att i alltfler maträtter har den grekiska matlagningskonsten vunnit fotfäste här hemma. Olivoljor hava vi i fem olika varianter, samtliga grekiska, och därtill ska läggas olika fetaostar.

De grekiska vinerna äro mera regel än undantag liksom retsinan.

Fyra grekiska kokböcker ha inhandlats under de senaste årens resor i arkipelagen. Böcker fyllda med spännande maträtter.

Arne

"Bakom varje pärla till Hustru finnes dock en pärle-mor...."
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 17:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT