![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Grattis lite i efterskott
![]() ![]() ![]() ![]() Riitta ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Tack Riitta!
Jag hade en trevlig födelsedag med Ouzo, drack upp hela (en liten) själv så när som på ett glas som min dotter fick! De andra körde bil....man har tur ibland! ![]() ![]() ![]() ![]() Yanna - 22 dagar från paradiset! |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Vi har oliver, olivolja, fetaost, honung och havssalt. Metaxa och retsina inte att förglömma
![]() ![]() Det finns fortfarande några olivtvålar kvar från vår Kretaresa, de bästa olivtvålar vi nånsin har ägt ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Förstår dig Kari att du vill fylla förråden i Grekland. Min son arbetar i Oslo och kommer hem till Sverige en vecka varje månad. Han bunkrar alltid upp en massa mat som ska med tillbaka till Oslo. Både för att allt är dyrt där och att vissa varor är svåra att få tag på.
Eva |
#5
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() - det er veldig dyrt her, og som sagt ikke samme tilbud om man vil spse "gresk". Han tjener inn mye av reisekostnadene på det ![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eva |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Hemmagjord Olivolja, vinäger, oliver kalamata bruna och gröna, fetaost, trachana, timjanhonung och attikihonung, tachini=sesampasta, vitabönor gigantes och små, fakes=linser, favabönor, alla möjliga kryddor men oregano plockar jag själv, berg och kamomill the, havs salt, Merenda choklad typ nutella som ungarna har på mackan...kondenserad mjölk, Nescafe till Frappen, tomatpure, passerade tomater, röd lök, aubergin och zuccini, persilje, Dessa varor finns alltid hemma som en bas....och Mythos så klart, däremot väldigt sällan Retzina och Ouzo...
![]() Camilla |
#8
|
||||
|
||||
![]()
Det var då inte mycket och komma med Frappe
![]() ![]() Blev bara lite avundsjuk ![]() Riitta ![]() |
![]() |
|
|