Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #10  
Gammal 2010-07-29, 15:03
UlfWimans avatar
UlfWiman UlfWiman är inte uppkopplad
 
Reg.datum: mar 2007
Ort: Agioi Apostoloi / Öjebyn
Inlägg: 1 349
Standard Sv: Äkta Moussaka enligt Camilla och Ulf....

@Eva L

Svartpeppar bäst före dat 2009-06-17 med mikroskopisk text?
Undra på att den var billig 10.- !
Jag mortlar lite kryddpeppar i sjömanbiffen på samma sätt som
till inkråmet i kroppkakor. Tycker att den väl snabbt tar överhand i smaken.

Kryddning är för övrigt rätt svårt att guida i, man måste smaka sig
fram hela tiden. Salt är något jag är väldigt försiktig med.
Använder helst havssalt och i efterhand.

Just nu står det lamm i dragon på spisen och doftar.
Samma sak där med dragonen. Smakar noll och intet.
Ändå är dragonpåsen nyköpt på konsum.

Jag önskar bättre kvalité på kryddor i butik nu när de
inte kan växa utanför köksfönstret.
Jag har provat att köpa kryddor i kruka(växt), men med dåligt resultat.
De flesta dör innan jag har använt de färdigt.

//Uffe
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 08:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT