![]() |
#10
|
||||
|
||||
![]()
@Eva L
Svartpeppar bäst före dat 2009-06-17 med mikroskopisk text? Undra på att den var billig 10.- ! Jag mortlar lite kryddpeppar i sjömanbiffen på samma sätt som till inkråmet i kroppkakor. Tycker att den väl snabbt tar överhand i smaken. Kryddning är för övrigt rätt svårt att guida i, man måste smaka sig fram hela tiden. Salt är något jag är väldigt försiktig med. Använder helst havssalt och i efterhand. Just nu står det lamm i dragon på spisen och doftar. Samma sak där med dragonen. Smakar noll och intet. Ändå är dragonpåsen nyköpt på konsum. Jag önskar bättre kvalité på kryddor i butik nu när de inte kan växa utanför köksfönstret. Jag har provat att köpa kryddor i kruka(växt), men med dåligt resultat. De flesta dör innan jag har använt de färdigt. //Uffe |
|
|