Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #7  
Gammal 2010-08-07, 22:04
Lovis Lovis är inte uppkopplad
 
Reg.datum: mar 2008
Ort: Malmö
Inlägg: 143
Standard Sv: Fontanas saganaki i Gävle

Citat:
Ursprungligen postat av Peter Visa inlägg
Möjligt att jag misshandlade den men den flöt ut för mig... Och jag var inte helt imponerad av smaken heller. Däremot har jag stekt Halloumi under ett antal år med gott resultat. Men smaken är som... Du vet...
Ja visst är den - smaken alltså. Och halloumi älskar jag också, men det är ju en helt annan typ av ost, som aldrig blir så där gosigt smältmjuk.

Halloumi använder jag till allt möjligt bland annat i en couscoussallad med russin, tunt skivad färsk lök, stekt halloumi i bitar, kryddar sen med kanel. Till gör jag en jätteenkel kall sås på mixad ruccola och grekisk yoghurt. Gott.
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 09:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT