![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
I Grekland ljumma rödbetor den goda blasten,kalamaris,skordalia(ett slags potatismos med vitlök)och en flaska Mythos.Mums.Har även tillagat detta hemmavid blir nästan lika gott som på plats.
Servar annars gärna ljumma skivade rödbetor på en bädd av ruccola sen ovanpå smulad getost,flingsalt,ringlad god norrbottnisk flytande honung och lite rostade pinjenötter.Monica ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Åh nej, jag som nyss ätit blev vrålhungrig!! Vilka underbara bilder! 7 månader kvar tills man själv får smaka sånt igen
![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Fina bilder!
Senast redigerad av Enigma den 2011-01-19 klockan 19:40. |
#4
|
||||
|
||||
![]()
I sommar ska jag odla mina egna rödbetor att njuta av. Har ju numera egen trädgård med del i tillhörande sommarstuga.
Naturligtvis använder jag även stjälkarna vid tillagningen. Inte kan man kasta bort sånt som är både gott och ätbart.. ![]() ![]() |
![]() |
|
|