Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #26  
Gammal 2012-10-20, 18:42
yanniss avatar
yannis yannis är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Ort: Umeå
Inlägg: 4 918
Standard Sv: Smarrig efterrätt

Det måste vara något syltat, till gränsen till gelè. Jag brukar sylta apelsiner, citroner och gröna tomater, så någon frukt eller ev grönsak är det. Men det brukar vi använda till kött och inte till efterrätt. Jättegott, men lite bökigt att göra för det ska kokas i två omgångar. Det ser ju ut som plommon eller kanske körsbär, för oliver kan det ju inte vara?? Och såå små auerberginer plockar man inte, så det måste uteslutas.

Birgitta.
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 18:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT