Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #7  
Gammal 2012-11-20, 16:26
Eva Ls avatar
Eva L Eva L är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 8 008
Standard Sv: Honung

Om du förkokar rödbetorna en kvart bör det inte ta mer än 10-15 min i ugnen. Koka rödbetorna med en liten blaststump kvar och ta sen bort blasten och skär dom i klyftor. Lämplig ugnstemperatur är 225 gr. Du kan skippa förkokningen men då tar det minst 40 min i ugnen. Du får prova med sticka. Jag brukar pensla med tre delar olja och en del honung. Saltar på fri hand. Spiskummin brukar jag vara lite försiktig med.

Eva
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 11:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT