Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #2  
Gammal 2013-03-20, 11:59
Admirala Admirala är inte uppkopplad
Avslutat medlemskap på egen begäran
 
Reg.datum: apr 2005
Inlägg: 2 620
Standard Sv: Balans? Goda råd?

Namnam, det ser kjempegodt ut!
Jeg ville nok lagt til noen oliven og noen stykker fetaost, veldig vanlig på greske mezedesbord.
Og så ville jeg nok ikke laget både moussaka og pastitsio, de er jo ganske like, men erstattet en av dem med f.eks.
Bekri meze, http://godgreskmat.wordpress.com/201...ze-fyllikmeze/
Kjøttboller,
http://godgreskmat.wordpress.com/201...s-kjottboller/
Eller en vegetarrett som
Briam, http://godgreskmat.wordpress.com/2011/06/08/briam/
Eller gemista, http://godgreskmat.wordpress.com/201...es-me-maratho/
Alle disse rettene kan lages dagen før, og bare varmes lett i stekeovn selve festdagen. Gemista kan også spises kalde.
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 23:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT