![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Ok, jag förstår. Och förresten förstår jag också din beskrivning av skillnaden mellan kykladisk och dodekanesisk personlighet.
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
Sitter på Nikos taverna i Lagada (Machos var inte öppet, Sunny) och har ätit en lite mysko kombo: minestrone och falafel. Men båda rätterna blev så varmt rekommenderade av servitrisen att jag liksom inte hade hjärta att låta bli.
Soppan visade sig vara mixad och gräddig så jag vet inte vilka grönsaker den innehöll, men alla skulle vara från Nikos trädgård. Och den var jättegod. Falafeln var frasig men smakade annars inte mycket. Är den från revithia, kikärter? frågade jag och fick svaret Nej, den är från Egypten. ![]() ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]() |
#4
|
|||
|
|||
![]()
ÅH, så fint du bor!..
![]() Egiali är allt bra fint! När ska du äta på Asteria? Många som gillar den tavernan, där får man komma med och titta i grytorna.. ![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Fin utsikt, härligt att äta frukost där! Har vädret blivit varmare så att du inte behöver frysa mer?
/ Anne ![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Alala - det känns som att det vände under dagen igår, när jag kom ner från Stroumbos/Lagada gick jag ner och badade, det var äntligen sommar. Och så kändes det under kvällen och idag också.
Sunny - vet inte, har inget bestämt, känner efter senare. Det kan bli ikväll. Igår kväll var jag på väg till Amorgialos som jag läst om på tripadvisor men där såg dötrist ut. Så stötte jag på mina vänner som var på väg till To Limani så jag hakade på dem dit istället. Åt ugnsbakad kyckling med honung och apelsin. Just nu sitter jag på Levrossos beach taverna som jag bara älskar och har ätit detta: ![]() Bläckfisksallad och rödbetor. |
#7
|
|||
|
|||
![]()
Men.. ÅH.. så läckert.. rödbetor som är så gott, får nog tillaga det när jag kommer hem i ugnen med feta. .mmm..
![]() Sunny, direkt från Norwegians flight, landar om en timme. Det är härligt varmt i Stockholm hörde jag. |
![]() |
|
|