Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #8  
Gammal 2017-07-09, 17:55
semlans avatar
semlan semlan är inte uppkopplad
 
Reg.datum: aug 2006
Ort: Örebro
Inlägg: 254
Standard Sv: Att laga egen mat på semestern

Tack Birgitta för tipset om rödbetor med feta, underbart gott!!
Håller med dig Athanasia att ouzoflamerad saganaki låter super, avstår nog dock från att göra det själv då boendet inte brukar ha någon fläkt
Netwolf, vad skönt att höra att vi är fler som hittat samma lunk
En bra brödkniv har vi alltid med oss, den är bra till mycket, såväl till att skära upp goda solmogna meloner och apriksoer med som att skära igenom stenhård brödskorpa med.
Ja med de sista årens resor så har boendet börjat att prioriterats, till skillnad från för 15 år sedan. Nu önskas gärna sköna sängar och fin utsikt. I början på öluffartiden såg det inte riktigt ut så Kan hända har det med åldern att göra
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 06:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT