![]() |
#1
|
||||
|
||||
![]() ![]() Sådärja, nu klarar vi oss en vecka till. ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Den sorten köper jag med! Jättegod.
![]() Har dessutom hittat denna youghurt, som överträffar allt. Supergod! ![]() /Netwolf |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Så sant Janne! Fetaost är så gott!
Och tack Netwolf för tips på yoghurt! Känner igen förpackningen, måste genast prova! ![]() MVH zakka |
#5
|
||||
|
||||
![]() Citat:
- vet det finnes yoghurt med 0% fett i Hellas, men smakt har jeg ikke☺️ |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Jag undrar också hur det kan vara god när den inte innehåller fett?
|
#7
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Jag vet inte vrf, men den är otroligt god. Speciellt bra passar den i Tzatziki! Använder den även med färska bär, fikon, m honung lr lönnsirap. Fantastisk gott. Möjligen kan man här känna avsaknaden av grädde, men istället är känslan mycket fräsch. I sommarvärmen som nu varit har detta varit ett läskande alternativ faktiskt. Vanlig gräddyoghurt kan man låta rinna av i ett kaffefilter, men det funkar inte med denna. Ytterst lite vätska rinner av. Det är väl drf den passar så bra i Tzatziki. ![]() Den är tydligen även tillverkad i Grekland och bara det. /Netwolf ps. jag jobbar INTE på Larsa om nu ngn trodde det ![]() |
#8
|
||||
|
||||
![]()
Är också skeptisk till yoghurt utan fett, blir bara strävt och inte alls gott. Och för att gå mot strömmen lite är jag inte heller så förtjust i grekisk yoghurt, går väl an med honung och valnötter eller till tsatsiki men annars tycker jag yoghurten här hemma är klart överlägsen... smaka på den ni!
![]() ![]() ![]() |
#9
|
||||
|
||||
![]()
Var har du köpt den?
|
#10
|
||||
|
||||
![]() |
#11
|
||||
|
||||
![]()
Nä, yoghurt utan fett gillar inte jag heller. Men denna har jag ju inte smakat så vad vet jag.
![]() Och Feta, måste jag alltid ha hemma minst två paket av. Men inte märket Zeta för det har vi inte heller här. / Anne ![]() |
#12
|
|||
|
|||
![]()
Också jag hittade den hos Hemköp. (Min Willys-butik har mangolassi från samma leverantör. Läskande och prisvärd). Men, men... inte är det smaskigt med fettfri yoghurt. Jag prövade att göra tzatziki av den. Inte gott alls, funkade inte heller att kompensera med olivolja. Uppsidan är att den är ett hyfsat smakligt alternativ till kvarg, som en tråkig proteinkälla alltså. Nä, enligt min enkla smak ska grekisk yoghurt innehålla minst 10% fett och helst komma från get eller får. Då är den helt oöverträffad, särskilt på frukostbordet på en balkong i grekiska övärlden
![]() |
#13
|
||||
|
||||
![]() Denna fetaosten från Lespos köper jag alltid. Den är lite dyrare än många andra men betydligt godare. Håller med om att det aldrig kan bli för mycket feta. ![]() Ulla |
#14
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Skickade ett mail till producenten och hör och häpna, fick svar efter 20 minuter där man tackade för att jag besvärat mig med att höra av mig och naturligtvis skulle youghurten inte vara så. Om jag lämnade namn och adress skulle ersättning komma. Kan man kalla service. Men, inget ont som inte har något gott med sig. Det blev ett saftigt och gott matbröd av den. Kerstin |
#15
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
#16
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Kerstin |
#17
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
|