![]() |
#1
|
||||
|
||||
![]()
PÅ Kreta har man börjat servera en ny sorts souvlaki. Snigelsouvlaki! Ew!
![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Tror jag avstår ...
![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Jättegoda, vi har ätit dem många gånger. Med mörkt rödvin är det en delikatess !
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Om jag var tvungen att välja mellan vanlig souvlaki och snigelsouvlaki så skulle jag välja vanlig souvlaki 365 dagar om året, och om det var skottår skulle det bli 366 dagar.
|
#5
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sen äter man ju andra vidriga saker som musslor, krabbor och ostron, så en liten snigel borde inte vara så stor grej. Om de bara hette ngt annat...fast de heter väl eg vinbergssnäcka? /Netwolf |
#6
|
|||
|
|||
![]()
Äter ofta små sniglar, kokta i tomatsås, i Grekland.
Eller l'escargot bourguignon i Frankrike. Så grillade sniglar dipade i tsatziki eller likn är säkert supergott! |
![]() |
|
|