![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Aha - det där torkade brödet som så när knäcker plomberna alltså? Då förstår jag.
Vad frågar ni efter då? |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Skorpor såklart!!! Uppstå språkförbistring då är det bara att börja knapra på bordskanten så snappa kyparna genast det hela!!!! Häpp!!!
Arne |
#3
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Tack för svar Arne ![]() ![]() ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Vad frågar ni efter då?[/QUOTE]
Mbaksimadia skulle jag fråga efter! Camilla |
#5
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hur blir de kryddstarka? |
#6
|
||||
|
||||
![]()
När man gör av överblivet bröd skär man brödet i skivor, och brer på olivolja med olika kryddor. In i ugen ett tag som man sen stänger av och låter brödet / skorpa torka. Finns säkert massor av olika sett att göra av överblivet bröd men så här har jag lärt mig.
Sen görs ju skorpor som här hemma fast oftast är de fyrkantiga. Camilla |
#7
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE
Mbaksimadia skulle jag fråga efter! Camilla[/QUOTE] Hmm! Var det kanske dessa de hade smulat i den "Kalymniska salladen"? Jag visste inte riktigt, vad jag tyckte om denna rätt ![]() ![]() Ivi |
![]() |
|
|