![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dessutom har jag ett antal burkar som pga olyckliga omständigheter har blivit liggande i tre år. Risken börjar bli överhängande att de är övermogna. Har haft ambitionen att öppna dem dem nu i höst men har ännu inte riktigt kunnat mobilisera modet. Är en aning rädd att man måste äta dem med sked. Masse som ser fram emot att få surströmming som flygmat. Visst vore väl det en "höjdare" eller hur |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Det vore verkligen en höjdare. Den flygningen hänger jag gärna med på.
![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Vi brukar beställa eller köpa mat på planet ner. Mestadels har vi åkt med SAS och maten har väldigt ofta varit medioker. Men man får ju i sig något i alla fall. Oftast kallskuret när man förbeställer, någon höna.... suck...
(Vi åkte till Kos med Thomas Cook en gång, och vilken god mat de serverade! Varm var den också). Man vill ju få i sig någon mat/frukost på morgonen. (eller om vi flyger på em). Att gynna Arlandas restauranger tappade jag intresset för av rent principiella orsaker, på 90-talet... //Conny ![]() |
![]() |
|
|