![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Ja, det är mkt märkligt men vi äter helt olika hemma och i Grekland!
Hemma: mellanfil med kellogs special k redberries Grekland: två färska frallor med jordgubbsmarmelad (som jag aldrig skulle äta hemma), och apelsin- eller äppeljuice! ![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]()
I Sverige äter jag lättfil och müsli med honung och mandel, torkade aprikoser och katrinplommon. Kaffe på det.
I Grekland blir det oftast en rykande färsk spanakopitta och någon frukt. Vanligt bryggkaffe och färskpressad apelsinjuice. ![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Hemma: en stor tallrik lättfil med fiberhavregryn, Special K-flingor och fullkornsflingor samt en mugg KOKkaffe med en skvätt mjölk.
Grekland: naturell youghurt med lite honung, färskt bröd från bageriet, helst grovt, skivad skinka, ost och tomat, neskaffe med en skvätt mjölk och ett glas juice. Jag längtar alltid efter min hemmafrukost mot slutet av resan. |
![]() |
|
|