![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
På Amorgos: Yogurt med färsk frukt,kokta små Amorgosägg,nybakt bröd,ost,skinka,honung och nescafe från plåtburk.
På Santorini: Honeymoon-Julias underbara stekta ägg med bacon. Bröd och honung.Ibland yogurt.Kaffe. På Naxos: Olika. Hemma: En mycket påver frukost,ALLDELES för tidigt.Starkt Zoega med mjölk och en liten bit bröd med ost. Är ALLTID hungrig vid frukost i Grekland, men aldrig hemma... |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Åh vad det här grep tag i mig, det var så lustfyllt skrivet:
Citat:
![]() Bestämde på stört att byta vana och börja äta bröd med honung i stället för skrattande kon-ost! |
#3
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Amorgos-äggen är alltid bruna och små.Brukar koka dem i den grekiska "kaffepannan". |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Eftersom tråden ändå är aktiverad igen:
Citat:
![]() |
![]() |
|
|