![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Tack snälla snälla!
Imorgon blir det spenatpaj till middag! OHH så gott! ![]() Mimi |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Även om du tar mer än 100 gr fårost kan du använda lite keso. Det gör pajen lite krämigare. Keson saltar du lite och tar lite peppar i. Blanda ihop med fårosten. Jag har inte gett några mängder salt utan det bör du smaka av. Eftersom osten är salt behövs inte så mycket salt.
För den som inte gillar fårost blir det gott med enbart spenat och keso. Det går även att använda den här fyllningen till vanlig paj gjord på ex 3 dl vetemjöl, 100 gr smör och 3 msk kallt vatten. Då ska pajskalet förgräddas ca 10 min och pajen gräddas i 200-225 gr ugnsvärme. Lycka till med pajbaket. Eva |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Tack snälla snälla Eva!
Pajen blev jätte god! ![]() ![]() ![]() ![]() |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Eva L...
Det var ett mycket gott recept ![]() Har du fler goda recept på lager? Speciellt med fetaost? ![]() Hena - Samos om 13 dar.... ![]() ![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eva |
#6
|
|||
|
|||
![]()
Hej hej!
Jag har letat upp receptet och det låter väldigt smarrigt, så det måste jag testa vid tillfälle ![]() Det var också kul att läsa Inkfish' inlägg om hur hon slaviskt följt ditt recept på 3 tsk ist för 3 msk... Så kan det gå! (Hade gärna velat se resultatet... ![]() Hena - som väntar på fler goda recept från Eva L, men inte att hon ska få det mulet... ![]() Och självklart andras recept också, om ni vill dela med er! |
![]() |
|
|