![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Läste något på nätet om man beslagtagit massor av fryst kyckling som inte var lämpligt som människoföda. När fågelinfluensa-debatten var igång fryste man tydligen ner massor, det kanske plockas upp ur frysarna nu???
Hemskt om det skulle vara så! Gunilla |
#2
|
|||
|
|||
![]()
hej! och tack så mycket för att vi får läsa din härliga dagbok.
har följt den ett litet tag, och förstår att det finns bilder någonstans, men VAR? hur hittar jag bilderna?? |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Du går in på Uffes hörna, han lade in bildlänken före dagboken den 11 april.
Gunilla |
#4
|
|||
|
|||
![]()
Tack för snabbt svar! Nu ska jag gå in o kolla.
Åsa |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Bildlänken ligger nu nålad överst bland trådarna i Uffes hörna.
Tack för tipset Uffe, det borde vi kommit på själva ![]() inkfish/moderator |
#6
|
|||
|
|||
![]()
Tror inte att Kreta är nån speciell ö gällande sjukdom,har varit där ett otal ggr (sen 89) hittills inte blivit sjuk,så tror nog att det är otur.
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
Ja det hoppas jag. Första gångerna jag besökte Grekland Kos /kalymnos 1979 och Kreta 1981-82 kände jag vid ett par tillfällen av en viss bakteriefloraförändring som man får vid resor längre bort i världen men senare har inte ens den effekten uppstått. Frånsett salmonella på Karpathos men det kan man ju lika gärna få här hemma. Nu tycker jag bara att flera kommenterat och rapporterat om svår magsjuka efter tavernabesök därav min fundering.
Eva |
|
|