![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
Är det någon som har ett bra och gott recept på LAMMBOG,egentligen LÄGG,
alltså den delen som ser ut som en knölpåk med benet kvar. Åt en guddomligt tillagad sådan på Santorini/Perissa för några år sedan. |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Hej Malina!
För några år sedan delade jag med mig här av mitt favvorecept på lamm och jag ska se om jag kan hitta det igen, troligen i det gamla forumet. Jag brukar oftast köpa bakdel med ben (den som liknar en riktig Flinta-påk) men mitt recept går precis lika bra till bog etc. //Zanét ![]() |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Tack J.!
Jo, lammstek(baken) lagar jag rätt ofta,men det är just frammen som är så god tillagad på rätt sätt.I England är de väldigt bra på lammbog också. |
![]() |
|
|