Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #6  
Gammal 2005-06-29, 06:23
David David är inte uppkopplad
 
Reg.datum: mar 2005
Inlägg: 29
Standard Sv: Souvlaki lamm eller gris?

Kycklingsouvlakin är som sagt alltid antingen fågel eller fisk. Antingen fantastisk, annars.... ingenting....

Är det någon som sitter inne på ett bra marinadtips/recept då det gäller kycklingsouvlaki? Tycker det är svårt att få ordentlig smak på dessa...

Senast redigerad av David den 2005-06-29 klockan 06:27.
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 07:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT