Kalimera - ditt fönster mot Grekland och de grekiska öarna.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

Att återvända till Kalymnos

För sjunde gången besökte vi "vår" grekiska paradisö Kalymnos i två ljuvliga veckor. Det är märkligt att varje gång man är på denna lilla ö så händer det något extra trevligt (utöver det vanliga) som gör att vistelsen blir till ett minne för livet. Denna gång hade vi förmånen att träffa och lära känna jättetrevliga människor, vars reseberättelser på Kalimerasidan glatt oss många gånger.

Tack alla ni Kalimeror för trevlig samvaro. Ett speciellt tack till Rasmus (Hasse) för att vi fick ta del av den genomtrevliga Kalimeraträffen på restaurang Limionari (Fotini) den 7 juni och de överraskningar som du hade ordnat för oss alla. Att få boken Bitter Sea och träffa författarinnan Faith Warn var en upplevelse. Du är en toppenbra festfixare.

 Den 15:e augusti bar det av igen. Vi lyfte från Kastrup Airport till Kos tidigt på morgonen f v b till Kalymnos. Vi stannade två veckor även denna gång och bodde som vanligt på hotell Zephyros. Ett fint hotell med bra läge. Tyvärr så blev vi sjuka av ac:n på rummet så vi orkade inte göra så mycket men vi fick i alla fall njuta av värmen.

Vi hade också nöjet att lära känna ännu en Kalimera, Astri från Norge. En mycket trevlig tjej.

Ja, två veckor går alldeles för fort men snart är det nytt år och då åker vi till Kalymnos igen. Vi har redan nu förhandsbokat 2 veckor med avresa den 4 juni. Oh vad vi längtar. Är det flera Kalimeror som skall dit då? Vore kul att träffas.

Vi ses på Babis Bar.

Häslningar systrarna Lena och Siw

 

Kalymnos på Kalimera »

HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2022 Janne Eklund/Kalimera