Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #11  
Gammal 2010-07-29, 15:25
Eva Ls avatar
Eva L Eva L är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 8 008
Standard Sv: Äkta Moussaka enligt Camilla och Ulf....

Håller med dig Ulf att kryddpepparn kan ta över. Jag använder hela korn också i min sjömansbiff. Ger bra smak till skyn som jag även öser över potatisen och köttet under gräddningen.

Kanske för att du bor på en liten ort som kryddorna blir gamla. ÖB skulle jag nog inte handla mina kryddor på. Många gröna kryddor går bra att odla även här i norrland ute i kruka sommartid. I år har jag bara blommor och smultron på min balkong men vissa år har jag odlat både basilika, mynta och chili.

Då köper jag plantor som är avsedda för odling inte de som säljs i grönsaksdiskarna i små krukor. Sen sätter jag om i Kravjord och halvstora icke glaserade lerkrukor. På våren bär jag in krukorna varje kväll så länge det är risk för nattfrost.

Eva
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 09:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT