Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #16  
Gammal 2013-10-18, 15:37
Alalas avatar
Alala Alala är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jan 2008
Ort: Finland
Inlägg: 6 481
Standard Sv: Läste i morgontidningen ...

Citat:
Ursprungligen postat av sjöborren Visa inlägg

Först täcker jag botten med tunt skivade tomater. Ovanpå lägger jag fétaost som först delats, så att det blir två tunna skivor, en i varje form. På osten strör jag finhackad chili eller chiliflingor samt oregano. Överst några tunt skivade paprikaringar. Slutligen ringlar jag över lite olivolja ... snåla inte.
Tomater, paprika, chili och kungsmynta (vår nordiska oregano) har vi odlat själv. Så det finns! Tomat och feta passar så bra ihop. Och tillsammans med chili blir det lite sting i smaken. Gott! Har tyvärr ingen retsina hemma, men det är en kylig dag med t.o.m. lite vitt på marken så det lutar nog mot rödvin denna fredagskväll.

/ Anne
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 05:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT