![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
Detta hade vi så sent som igår.
4 portioner Tid: 20 minuter (se nedan) 280 g spaghetti 6-8 färska rödbetor 1 rödlök 1 knippe persilja 75 g tärnad fetaost (vi tar en förpackning) DRESSING: 1 msk senap 2 msk vinäger 1 tsk salt 1 tsk socker 3 msk olivolja Koka spaghettin enligt förpackningens anvisning. Skölj, borsta och koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten ca 10 minuter (räcker inte, vi kokar 50-60 minuter). Spola rödbetorna snabbt under kallt vatten. Skala och strimla rödlök. Skölj och jacka persilja fint. Lägg rödbetor, rödlök, persilja och fetaost i en bunke. Blanda senap, vinäger, salt, socker och olivolja till dressingen. Vänd ner dressingen i rödbetsblandningen. Lägg upp spaghettin på tallrikar, fördela rödbetssalladen ovanpå. Servera med brytbröd. /pawik |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Låter jättegott! Ska provas vid tillfälle.
/Eva |
![]() |
|
|