Kalimera Grekland Kos.

Paradise beach på Kos
Kos har, som jag skrivit tidigare, begåvats med många fina stränder. Vilken strand som är bäst är svårt att svara på, det beror på vad för slags stränder man tycker om.

 

Paradise beach. Kos.

Paradise beach är en paradisstrand om man tillhör rätt målgrupp.

 

Paradise beach anses av många vara öns finaste strand, och kanske är det därför stranden heter som den gör. Paradise beach är en av ett flertal väldigt fina stränder på den här delen av Kos. I närheten ligger bland annat stränderna Kefalos, Agios Stefanos, Camel, Banana, Markos, Sunny och Magic.

 

Paradise beach. Kos.

Paradise beach.


Paradise beach gör delvis skäl för sitt namn, för det är sannerligen en fantastisk strand med ljus pulverfin sand, perfekt sandbotten och kristallklart vatten. Stranden är långgrund och är idealisk för barnfamiljer med små barn.

 

Jetski vid Paradise beach. Kos.

Det finns gott om vattenleksaker att roa sig med.

 

Varför lever då stranden inte riktigt upp till sitt namn? Tja, det beror mestadels på att man sällan är ensam i paradiset. Stranden är oftast fullproppad med folk och det är väldigt trångt mellan solstolarna. I vattnet ligger, sitter, leker och flyter horder med turister. Andra åker på vattenleksaker som ringo och bananbåt, kör jetski, spelar strandtennis eller bygger sandslott. Kommer du hit under lågsäsong ser det naturligtvis annorlunda ut. Ovanför stranden finns ett par tavernor.


LÄS MER OM KOS

Om Kos Resa hit Resa runt Byar Stränder Sevärdheter Vandra
Boka hotell Bilder Väder Karta Resebrev Forum E-guide
HEM

SÖK

FORUM

E-GUIDER

BOKA HOTELL

BOKA BÅTBILJETT

BOKA HYRBIL

© 1997-2020 Janne Eklund/Kalimera