Paradise beach på Mykonos

Om Mykonos »

Resa hit »

Resa runt »

Byar »

Stränder »

Sevärdheter »

Vandra »

Boka hotell »

Bilder »

Väder »

Karta »

Resebrev »

Forum »

Blogg »

E-guide »

Öluffarskola »
Paradise beach ligger cirka 6 kilometer från Mykonos stad, mellan Paraga beach och Super Paradise beach. Det är en mycket populär strand med grovkornig sand i en väldigt lockande vik. Vattnet gnistrar mellan blått och grönt och lockar till långa härliga bad.

Här finns verkligen allt man kan önska sig - eller inte önska sig - i form av förströelse: barer som pumpar ut hög musik, självserveringar med halvbra mat, vattensporter i alla former, solstolar med palmparasoll och kvällsöppna diskotek. Här finns även en dykarskola för den som vill lära sig dyka. Precis utanför stranden ligger en naturlig vågbrytare i form av ett klipprev, revet stoppar effektivt vågorna, vattnet är oftast stilla, och gör det till en perfekt plats att snorkla på.

HOTELL & PENSIONAT I PARADISE BEACH
När jag kom till Mykonos första gången fanns här inga hotell. Nu finns det en hel del att välja på. Paradise View Hotel är ett hotell som jag mycket väl kunna tänka mig att bo på.

Boka Paradise View Hotel här »

Boka andra hotell, studios och rum i Paradise beach här »

Paradise beach.

Paradise beach.


Paradise beach. Mykonos.

Paradise beach åt ena hållet.


Paradise beach

Till Paradise beach kommer man enklast med eget fordon, med buss från Mykonos stad eller med badbåt från Ornos. Det går även en vandringsled mellan Platis Gialos och Paradise för den som vill få lite motion. Namnet Paradise beach är ett sent påfund, strandens egentliga namn är Kalamopodi.

Startsida »

Sök »

Forum »

E-guider »

Boka hotell »

Facebook »

Kalispera »

Picturesfromgreece »

© 1997-2018 Janne Eklund/Kalimera