Kalimera Grekland Ios.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

Rundvandring i vackra Chora på Ios

Denna dag har vi ägnat åt att gå runt och fota i Chora. Det finns otroligt mycket att plåta. Några bilder kommer här, resten sparar vi till vår nya webbsajt som bara visar bilder från Grekland. Adressen är beställd och betald och kommer snart i en dator nära dig.

 

Chora. Ios. Greece.

Vackra Chora på Ios.

 

Agia Ekaterina i Chora. Ios.

Agia Ekaterina i Chora.

 

 

Chora. Ios. Greece.

En av många fina dörrar i Chora.


Bougainvillea i Chora på Ios i Grekland.

Bougainvillea i Chora.

 

Trappor i Chora på Ios..

En av många gamla slitna trappor i Chora.

 

Väderkvarnar i Chora på Ios.

Camilla fotar väderkvarnar i Chora.

 

 

Väderkvarnar och kyrkor på Ios i Grekland.

Resultatet blev så här.

 

När vi fotograferat färdigt gick vi ner till Mylopotas beach för att äta lunch på fisktavernan Drakos. Där träffade vi två... jag vet inte vad jag ska kalla dem... Ios-människor är inte rätt ord... det borde finnas ett ord för folk som åker till Ios varje år, och har gjort så sedan det begav sig. Jag ska uppfinna ett ord när jag kommer hem och börjar skriva om "Minnenas Ios".

För att göra det enkelt just nu så träffade vi två mycket trevliga killar som rest till Ios sedan det begav sig. Vi satt i nästan fyra timmar och pratade om våra minnen från Ios. Trevligare än så kan man nästan inte ha det. Jag är väl medveten om att det kanske inte låter så trevligt för de flesta av er, men jag är säker på att ni som började resa till Ios på 80-talet vet vad jag pratar om.

Ikväll har vi tänkt gå till "torget" och sätta oss innan middagen. Tyvärr visar de fotboll på storbildsskärm där. Inget ont om fotboll, jag älskar fotboll (Camilla inte), men jag vill inte se några matcher här, och framförallt inte på Ios mysiga lilla torg. Jag hoppas att de stänger av när det är paus.

 

 « Föregående dag | Nästa dag »

 

Ios på Kalimera »


HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2024 Janne Eklund/Kalimera