Kalimera - ditt fönster mot Grekland och de grekiska öarna.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

Bröllop på Kalymnos och Telendos

Nu skall jag berätta om en rolig grej vi var med om på Kalymnos i september. Vi hade varit på Kalymnos året innan och där träffat ett par från Vasa i Finland. Vi hade mycket roligt tillsammans den veckan, bland annat på Vivaldis bar, vid torget i Massuori, en dag sa Freddi, han från Finland, att nästa år skulle han och Mia åka ner och gifta sig på Kalymnos, och undrade om vi ville vara med som vittnen?

Såklart sa vi, och glömde allt ihop, tills vi fick ett mail om att den 29/9, då gifter vi oss i Rådhuset på Kalymnos! Vi hade redan varit en sväng till Samos, och hade inte räknat med någon mer tur till Grekland det året, men vadå! Det händer bara en gång, sagt och gjort, till resebyrån och beställ en resa!

Den 29/9 var en varm och skön dag, bröllopsceremonin på rådhuset tog inte lång stund, tillbaka i Massuori åkte hela gänget ut till ön Telendos för bad ett par timmar. En av bröllopsgästerna var Svante Mjönes, och hans fru Britt-Marie från Göteborg, Svante är Krogpastor och som sådan skulle han välsigna brudparet ute på Telendos.

 

 

På Telendos ligger ett litet kapell, om man går till vänster istället för nerför trapporna till stranden. Vi i detta kapell (Maria kapellet) nere vid havet välsignade så Pastor Svante, inför vi som samlats, 15 talet själar från Sverige, Finland, England, och en del andra som hade hört ryktet om det förestående bröllopet. Freddi och Mia, med havet som bakgrund, ett fantastiskt ögonblick, och en sån sak som inte händer så ofta. Och den 24/9 2004, åker hela gänget dit igen, för att fira ettårig bröllopsdag!!

 

Bröllop på Kalymnos .

Hälsningar Tommy & Nina Lindh

 

Kalymnos på Kalimera » | Telendos på Kalimera »

HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2022 Janne Eklund/Kalimera