Kalimera - ditt fönster mot Grekland och de grekiska öarna.

ÖVÄRLDEN FASTLANDET INFÖR RESAN UNDER RESAN ÖLUFFA
OM GREKLAND FORUM E-GUIDER BOKA HOTELL SÖK

Utflykt till Vathydalen på Kalymnos. Del 2.

I själva Rina var det stillsamt så här på förmiddagen. En och annan taverna och massa fina båtar. Tänkte på att dom flesta båtarna hade kill-namn. Panagiotis heter dom flesta i den hamnen.

 

Rina i Vathydalen på Kalymnos.

 

 

Rina i Vathydalen på Kalymnos.

 

Rina i Vathydalen på Kalymnos. Tavernor.


Sedan körde vi genom Vathydalen. Skulle testa den nya vägen, så långt den gick och köra. Det fattades bara några kilometers asfaltering tills man kunde köra ända till Arghinonda. Landskapet var lite annorlunda än på övriga delar av Kalymnos. Många små gårdar med odlingar. En jättestor vattensamlingsbassäng mitt i alltihopa.

Kalymnos.

Vägen gick uppåt igen. Vi stannade vid den här byggnaden

 

Kalymnos jakt och jägare.

Undrade vad som stod på skylten. Tänkte att det hade något med jakt och göra. Har fått bekräftat av Monica att det står Jaktföreningen på Kalymnos i skylten. Vi såg några vandrare lite längre bort. Annars vad det ingen trängsel i dom fina trakterna.

På hemvägen lyckades vi köra rätt i Pothea med en gång. Det blev ett fotostopp i "wow kurvan" strax innan vi var hemma på Nefeli igen.

 

Kalymnos. Tendos.

 

Detta var sista dagen vi hade bilen och jag var lycklig över att både vi och bilen hade klarat oss oskadda genom våra äventyr på ön.


Hälsningar Riitta Samuelsson

 

Kalymnos på Kalimera »


Börja om »

HEM

OM KALIMERA

STÖD KALIMERA

COOKIES

SÖK

E-GUIDER

BOKA HOTELL

ENGLISH

© 1997-2023 Janne Eklund/Kalimera